HTML

Munkahely Kell

Munkahely kell - ha az az álmod, hogy rokkantnyugdíj vagy munkanélküli segély helyett végre fizetést kapj. Megkeresem, akiknek sikerült és akik segíthetnek.

Rovatok

Rovatok

2011.03.30. 10:39 munkahelykell

Magas lóról nagyot esni

Az ember nem erőforrás. A nemzeti erőforrás "rendszeréből" kihagyták a fogyatékosokat. A területért felelős minisztérium lekezelően bánik a jogaikért kiálló látássérültekkel. Közelkép Hírügynökség: http://civilhirek.aspnet.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=648&Itemid=79

Az elemi rehabilitáció ügye akkor zárul le, miután a NEFMI teljesítette a törvényekben rá nézve kötelező feladatát, a szolgáltatást igénylő látássérültek számára elfogadható módon. Magas lóról könnyebb nagyot esni - ha másért nem, ezért vegyék észre végre, hogy a legkiszolgáltatobbak ellen politizálnak.

Bővebben erről lásd "Etikátlan menőverek" című írásunkat.

Látássérült Állampolgárok Jogaiért Mozgalom

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://munkahelykell.blog.hu/api/trackback/id/tr682784444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása