HTML

Munkahely Kell

Munkahely kell - ha az az álmod, hogy rokkantnyugdíj vagy munkanélküli segély helyett végre fizetést kapj. Megkeresem, akiknek sikerült és akik segíthetnek.

Rovatok

Rovatok

2011.03.17. 17:03 munkahelykell

Berezelt elefánt

Terrorfenyegetésre hivatkozva kapott 800 millió Ft-ot a köztársasági elnök és a miniszterelnök védelmére a Belügyminisztérium. Közbeszerzés nélkül. Ebből a pénzből két éven át működhetne a látássérültek rehabilitációs hálózata, 2400 felnőttként látását vesztett ember kapna esélyt az önálló életre, közülük sokan adófizető állampolgárként dolgozhatnának. Nem kétséges, melyik a fontosabb, hiszen minden magyar felelős minden magyarért – és 2400 rászoruló ember közelebb áll a „mindenhez”, mint kettő nem rászoruló.

"Ha valaki lát egy nagy elefántot – és 68 százalék kirajzol egy ilyen furcsa teremtményt –, akkor biztos lehet benne, hogy az elefánt nem fogja bizonygatni, hogy nagy, hiszen mindenki tudja. És ahová lép, ott fű se nagyon terem. Ezért óvatosan kell lépni. De nem kell bizonygatnunk semmit. Nagyok vagyunk, erősek vagyunk” - mondta Orbán Viktor a választások másnapján.

Tájékoztatjuk a miniszterelnököt, hogy az elefánt óvatlan volt, eltaposott több ezer látássérült embert. Nem kell bizonygatnia, milyen erős és nagy - de el kell számolnia a lelkiismeretével és a jól fizetett politikusai felelősségével: ezért a miniszterelnök figyeljen oda pl. Bernáth Ildikó fogyatékosságügyi miniszteri biztos működésére. Döntse el, valóban jó gazdája-e a területnek, hogy nemrég újabb 6 hónapra megerősítették állásában vagy őt is el kell számoltatni, amiért a kormány ellehetetlenítette a látássérültek életét.

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://munkahelykell.blog.hu/api/trackback/id/tr192747707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása