HTML

Munkahely Kell

Munkahely kell - ha az az álmod, hogy rokkantnyugdíj vagy munkanélküli segély helyett végre fizetést kapj. Megkeresem, akiknek sikerült és akik segíthetnek.

Rovatok

Rovatok

2011.03.04. 10:01 munkahelykell

A kivitelező csontja a Deák téren

 

Beszéltem a Budapesti Történeti Múzeum adattárának osztályvezetőjével, aki elmondta, hogy a Deák térnek ezen a részén újkori köztemető volt, nem az ő asztaluk, ők inkább a középkorral foglaloznak. De legalább megvan a magyarázat az emberi csont előbukkanására. Megtudtam, hogy ilyen esetben a kivitelező a Budapesti Temetkezési Intézethez vagy az ÁNTSZ-hez fordulhat. Illik is neki, de hogy milyen következménnyel jár, ha nem, fogalmam sincs.

Kegyeleti kérdés és bántó látvány, ezért akárki is a kivitelező, meg kell kérdezni tőle. Ez lesz a következő lépés a történetben.

Itt a sztori:

A Deák tér és az Astoria között két napja emberi csontot tettek egy csatornatertőre. Ma  reggel arra jártam, és megszólítottam a járda bontásán dolgozókat, mire a munkavezető odapenderült, és kérdésemre azt mondta: "á dehogy emberi csont az, mi nem találtunk semmit, biztosan odatette valaki." Hiába, az építőipar nem a régészet legjobb barátja. Hogy mi az igazság, megpróbálom kideríteni.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://munkahelykell.blog.hu/api/trackback/id/tr692709223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása