HTML

Munkahely Kell

Munkahely kell - ha az az álmod, hogy rokkantnyugdíj vagy munkanélküli segély helyett végre fizetést kapj. Megkeresem, akiknek sikerült és akik segíthetnek.

Rovatok

Rovatok

2011.03.22. 16:29 munkahelykell

Alkotmányozz a LÁJM-mal!

Meggyőződésünk, hogy Magyarország új Alkotmányának hatására nőhet a fogyatékos személyek esélye az önálló életre és a munkavállalásra, ennek eredményeként emelkednének a költségvetési bevételek, illetve csökkenne a segélyekre fordított kiadások összege.
 
Ennek érdekében a Látássérült Állampolgárok Jogaiért Mozgalom (LÁJM) javasolja a Magyarország Alaptörvénye dokumentum több ponton történő kiegészítését.

Ügyünk támogatása érdekében, kérjük, lájkolja és hozzászólásként írja be a TÁMOGATOM szót erre a levélre, ha egyetért azzal, hogy kerüljön be az új Alkotmány szövegébe a következő mondat:

"Magyarország a fogyatékossággal élők esélyegyenlőségét habilitációval és rehabilitációval is segíti."

A politika döntéshozóinak szeretnénk bizonyítani, mennyire fontos, hogy a fogyatékos személyeknek minél nagyobb esélye legyen az önálló életvitel kialakítására és munkavállalásra.

Továbbá szeretnénk, ha minél többen fordulnának hozzánk, várjuk a javaslatokat, hol van szükség jogvédő munkára és más segítségadásra.  Elérhetőségünk: facebook oldalunkon, illetve lajmmozgalom@gmail.com.

Köszönettel

Látássérült Állampolgárok Jogaiért Mozgalom

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://munkahelykell.blog.hu/api/trackback/id/tr502762478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

munkahelykell 2011.03.23. 10:34:00

@MUM: Köszönjük támogatását! LÁJM
süti beállítások módosítása