HTML

Munkahely Kell

Munkahely kell - ha az az álmod, hogy rokkantnyugdíj vagy munkanélküli segély helyett végre fizetést kapj. Megkeresem, akiknek sikerült és akik segíthetnek.

Rovatok

Rovatok

2011.03.08. 21:34 munkahelykell

Égi alkotmány lélekharanggal

„Szebb jövőt!” – így köszönt el az Alfa Szövetség aktivistája, miután elmondta, azért kongatják a lélekharangot 6 millió abortuszban megölt életért, mert az Országgyűlés megerősíti további szabad gyilkolásukat, és szégyen, a kereszténydemokraták támogatásával. Téglásy Péter („abortusztúlélő, 10 gyermekes édesapa, az Alfa Szövetség elnöke” írják) sorolta a keresztneveket (Dorottya, Imre, Kata stb.), azokét, akiket sosem szólítottak így, egy aktivista pedig mindegyik név után megkondította a harangot. A jelképes temetést 8-12 óra között tartotta a magát életvédőnek nevező társaság. 10 óra előtt páran lézengték körül őket a Kossuth téren, én sem bírtam sokáig. A néhány perc után elviselhetetlen szertartás szórólapján arra bátorítják a törvényhozókat, hogy „országunk alaptörvényét úgy fogalmazzák meg, hogy az legyen összhangban a természettörvénnyel és a nemzeteket éltető Égi Alkotmány útmutatásával”. Ha van is ilyen, akkor konkrétan mi(?), de akkor is nehéz lesz, ha van, mert amíg Papcsák és tsai (a nekik) piti költségtérítéssel pacsiznak, nem gondolhatnak sokat az égre, és arra, hogy ki tartja azt fenn.

Több lehetőséget adott a gondolkodásra egy édesanya véleménye, akivel a kongatós rendezvény után beszéltem:

„Akinek bármi beleérző képessége van, nem állíthatja, hogy ez az egy megoldás van. Ettől nem lesz jobb a népesedési helyzet Magyarországon, azzal már segíteni lehetne, hogy 1 éves kor alatt lehessen esély gyereket örökbe fogadni, iskolai felvilágosítással is több a remény, mint a lélekharang kongatásával.”

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://munkahelykell.blog.hu/api/trackback/id/tr702723146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása