HTML

Munkahely Kell

Munkahely kell - ha az az álmod, hogy rokkantnyugdíj vagy munkanélküli segély helyett végre fizetést kapj. Megkeresem, akiknek sikerült és akik segíthetnek.

Rovatok

Rovatok

2011.02.19. 22:21 munkahelykell

Bombáztak már munka közben?

Végh József váltókezelő szolgálatban maradt, miután 5 órát töltött sérülten a munkában. A jobb kéz külső csuklóján cseréptörmeléktől származó zúzódásokat szenvedett. Az eset a komáromi Déli pályaudvartól 200 méterre délre a járdán történt.

Végh József a komáromi déli pályaudvar második számú központnál váltókezelői szolgálatot tett légiriadó alatt, amikor ellenséges repülők a Mussolini utat bombáztak. A baleset oka ellenséges légitámadás 1945. március 8-án.

A munkát bekötözés után folytatta a Magyar Királyi Államvasutak dolgozója. Sokat nem teszek hozzá, a baleseti bejelentő minden lényeges részletre kiterjed, az akkor még jól működő közigazgatás terméke.
 

Szólj hozzá!

Címkék: közigazgatás munkahelyi baleset


A bejegyzés trackback címe:

https://munkahelykell.blog.hu/api/trackback/id/tr792673635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása