HTML

Munkahely Kell

Munkahely kell - ha az az álmod, hogy rokkantnyugdíj vagy munkanélküli segély helyett végre fizetést kapj. Megkeresem, akiknek sikerült és akik segíthetnek.

Rovatok

Rovatok

2011.03.15. 20:23 munkahelykell

Pályázat vagy felelősségrevonás

Február végén két hetet jelölt meg a nemzeti erőforrás tárca arra, hogy pályázatot ír ki a látássérültek rehabilitációjára. Holnap lejár a határidő, megtudjuk, hogy betartják-e a szavukat, vagy folytatják a hitegetést. A Látássérült Állampolgárok Jogaiért Mozgalom szervezésében pénteken a minisztérium ajtajában kértük számon a több ezer látássérült életét megkeserítő támogatás elmaradását. 

Akkor és ott, látássérültek és újságírók gyűrűjében Szőke László főosztályvezető 1-2 napon belül pályázatot ígért. Ha ez nem történik meg, meg kell nevezni a felelősöket és kezdeményezni kell felelősségre vonásukat.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://munkahelykell.blog.hu/api/trackback/id/tr492742505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása