HTML

Munkahely Kell

Munkahely kell - ha az az álmod, hogy rokkantnyugdíj vagy munkanélküli segély helyett végre fizetést kapj. Megkeresem, akiknek sikerült és akik segíthetnek.

Rovatok

Rovatok

2011.03.05. 21:06 munkahelykell

9. nap. Valaki felelős érte

 

 

Ki a felelős azért, hogy bezárt egy jól működő országos hálózat, amire több mint 680 millió forintot adott az EU? Ki a felelős azért, hogy az ajtóból kénytelenek visszafordítani a felnőtt korukban látássérültté vált embereket a látásrehabilitációs központok? Ki lesz a felelős, ha az unió visszafizetteti a támogatást?

Nem csoda, hogy a kormányzat ijedten kapkod, keresi a pénzt a látássérültek elemi rehabilitációjának folytatására - és ezzel elismeri, hogy hibát követett el azzal, hogy nem cselekedett időben, pedig a központok tájékoztatták Bernáth Ildikó fogyatékosságügyi miniszteri biztost, Soltész Miklós államtitkárt és a miniszterelnököt, Orbán Viktort is.

2009-ben majd’ kétezer látássérültet tanítottak meg az új életre – az önellátásra és a munkavállaláshoz szükséges teendőkre –, és most várnak Budapesten, Szegeden, Kaposváron, Pécsen, Szekszárdon, Győrben, Székesfehérváron, Miskolcon, Debrecenben.

Már csak 9 nap maradt.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://munkahelykell.blog.hu/api/trackback/id/tr862713553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása